Controller

Apply Now

This post is available for applicants in the following locations: Helsinki.

Etsimme Controlleria määräaikaiseen ja osa-aikaiseen (noin 50% työaika) tehtävään, jonka kesto olisi noin 6 kuukautta. Positio on sijaisuus, jossa keskityt selkeästi kahteen tehtäväalueeseen.

Pääasialliset tehtäväalueesi ovat seuraavat:

  • Kuukausikatkon sekä raportointi- ja ennusteprosessin hallinta. Toimit yhteistyössä kahden Assistant Controllerin kanssa ja varmistat kuukausiprosessin sujumisen.
  • Myyntilaskutustiimin työn ohjaaminen ja seuranta. Ohjaat kolmen hengen tiimiä ja valvot sopimusten peruutusten, hyvityslaskujen ja asiakashyvitysten käsittelyn oikeellisuutta.

Tehtävässäsi toimit talousfunktion kokeneempana jäsenenä. Edistät tehtäväalueidesi osalta työkalujen ja prosessien sujuvuuden ja työn laadun toteutumista yhteistyössä muun tiimin kanssa.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä tarttua tehtäviin oma-aloitteisesti. Edellytämme sopivaa koulutusta ja kokemusta (yli 3 vuotta), jotta sinulla on hyvät lähtökohdat onnistua tehtävässäsi sijaisuuden ajan. Myyntilaskutusta hoitava tiimimme toimii Aasiasta käsin, joten tehtävässä tarvitset hyvän suomen kielen taidon lisäksi hyvää englanninkielen osaamista. Viestintä- ja yhteistyötaidot ovat myös tärkeitä tehtävässä onnistumisen kannalta. Eduksi katsotaan kokemus Oracle Netsuiten käytöstä, raportointi- ja ennustetyökaluista sekä muiden järjestelmien kuten myynnin järjestelmien hyödyntämisestä. Meillä käytössä oleva CRM on Microsoft Dynamics 365.

Apply Now
s
Scroll to Top